Foto: dosarmedia.md

PPDA nu va merge la întâlnirea convocată de Igor Dodon: Faceți-vă bagajele

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr nu va merge la întâlnirea convocată de Igor Dodon, în vederea creării unei noi majorități parlamentare. Anunțul a fost făcut de către vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, în cadrul unei conferințe de presă. Deputatul spune că formațiunea pe care o reprezintă nu are ce discuta cu Igor Dodon  și i-a recomandat să își facă bagajele.

”Noi am avut discuții la acest subiect la fracțiune și în interiorul Partidului. Vin cu un anunț public că, PPDA nu va merge la consultările cu Igor Dodon. Viziunile noastre le vom discuta pe platformă parlamentară. Igor Dodon a uzurpat puterea o perioadă lungă de timp. Igor Dodon mai încearcă să arate că de el mult depinde în această țară, însă trebuie să accepte ce s-a întâmplat. Igor Dodon, dvs. chiar nu aveți ce face acum? Faceți bagajele. Insistăm la reluarea cât mai grabnică a Parlamentului și deblocarea financiară. Igor Dodon a făcut tot posibilul și imposibilul ca Republica Moldova să fie în izolare totală”, a declarat Alexandru Slusari.

Amintim că ieri, Igor Dodon declara că este sigur de faptul că Guvernul Chicu se va bucura în continuare de o susținere parlamentară. Totodată, Dodon afirma că a purces la invitarea formațiunilor politice din Parlament și consultări în contextul formării unei noi majorități parlamentare. Deși declara că socialiștii nu vor forma niciodată o alianță cu deputați transfugi, Dodon nu are o problemă cu cei din grupurile parlamentare și susține că le va invita la discuții. Este vorba despre PSRM, PD, PAS, PPDA și alte grupuri parlamentare.

PAS la fel, au declarat că nu vor merge la discuțiile cu Igor Dodon, la fel și PRO Moldova au respins invitația.

Dosar Media

Ai o noutate?