Platforma DA cere demisia ministrului de Externe și a președintelui CEC

PPDA cere demisia ministrului Afacerilor Externe, Oleg Țulea,  și a președintelui CEC, Dorin Cimil. Despre acest lucru a anunțat Andrei Năstase în cadrul unui briefing de presă.

”Cerem prelungirea orarului de activitate a secțiilor de votare până își vor exercita dreptul de vot toate persoanele aflate în preajma secțiilor de votare. PPDA consideră inadecvată organizarea secțiilor de votare și numărul de secții de votare deschise insuficient. În aceste condiții cerem demisia ministrului Afacerilor Externe și a președintelui Comisiei Electorale Centrale”, a declarat Andrei Năstase.

Andrei Năstase a spus că PPDA a propus parlamentului un proiect de lege care ar fi permis votarea timp de două zile în diasporă.
Menționăm că, acum câteva zile, Comisia politică externă și integrare europeană a Parlamentului a avizat candidatura ministrului de Externe, Oleg Țulea, în funcția de ambasador al Republicii Moldova în Ungaria. Nu este foarte clar a cui demisie cere PPDA în contextul în care, oficial, Oleg Țulea nu mai este ministru de Externe.

Dosar Media

Ai o noutate?