Guvernul-Gavrilita-2

”Pentru elementar idiotism” – Motivul demiterii Guvernului Gavrilița: ”Vănătoarea în Telegram” se termină ca cea din “Pădurea Domnească” – cu demisia guvernului

Fostul premier, Ion Chicu, a venit cu o primă reacție la răspândirea în spațiul public a informațiilor precum că, Guvernul Gavrilița va fi demis în această noapte.

“Vănătoarea în Telegram” se termină ca cea din “Pădurea Domnească” – cu demisia guvernului. Și dacă acela din 2013 era demis pentru corupție, apoi acesta – pentru elementar idiotism”, a declarat Ion Chicu.

Mai mulți membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au fost zăriți în seara de duminică, 13 noiembrie curent, adunându-se la Președinția Republicii Moldova.

Dorin Recean ar putea fi noul prim-ministru al Republicii Moldova, ceea ce înseamnă că Guvernul condus de Natalia Gavrilița ar putea demisiona de azi, pe mâine. Nu este o informație oficială. Despre asta scrie un oarecare Jason Jay Smart, cunoscut de altfel în spațiul public, într-o postare publicată duminică, 13 noiembrie curent, pe contul său de Twitter.

„Vești grozave care vin din #Moldova. Dorin #Recean (@receand) urmează să devină prim-ministru. Dorin consiliază în prezent președinta Maia Sandu și este secretar al Consiliului de Securitate. La fel ca Maia, Dorin susține puternic NATO, UE și Ucraina. De asemenea, este pur și simplu un tip cu adevărat drăguț”, a scris Jason Jay Smart.

Amintim că ultimele zvonuri se referă la Dorin Recean. Acesta ar putea fi noul prim-ministru al Republicii Moldova, dar încă nu există nicio informație oficială atât despre candidatură, cât și despre motivul demisionării Guvernului Gavrilița.

Dosar Media

Ai o noutate?