”Pentru a salva țara” – Voronin, gata să se unească cu oricine, inclusiv cu cei care l-au supărat

Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin este gata să se unească cu toată lumea într-un bloc de opoziție. El a menționat că acest apel la unire se aplică tuturor foștilor membri ai echipei PCRM, tuturor celorlalți comuniștii cu care au lucrat la vremea lor.

Este cetățean al Republicii Moldova și trăiește în aceleași condiții ca toți ceilalți. Atunci ce drept moral am să interzic ceva pentru acești oameni? Mai este o întrebare. În ce scopuri și cu ce perspectivă vor veni acești oameni? Moldova se poate dezvolta perfect singură, fără frați mai mari și mai mici.(….) În situația actuală, nu putem fi despărțiți astfel încât fiecare să fie la baricada lui. Este imposibil. Trebuie să unim toate eforturile, trebuie să consolidăm societatea. Nu vom realiza nimic. Prin urmare, vă rog. Acesta să fie apelul meu deschis către toată lumea, tuturor. Și către cei care au fost atunci și cei care nu au fost și celor care sunt nemulțumiți de ceea ce se întâmplă astăzi în Moldova. Vă rog, suntem gata să luăm în considerare toate acestea probleme și să ne unim într-un bloc de opoziție foarte serios. Să nu fie stânga, să nu fie dreapta, ci să fie un bloc de opoziție de luptă pentru salvarea poporului și a Republicii Moldova”, a declarat liderul PCRM.

Vladimir Voronin a mai declarat pentru TVC 21 că acest apel la unire este și pentru foștii membri ai echipei PCRM, inclusiv ex-premierul Vasile Tarlev și tuturor celorlalți comuniștii cu care au lucrat.

Dosar Media

Ai o noutate?