Foto: facebook/Renato Usatîi

Pe cine va susține Usatîi în turul doi – răsturnare de situație

Îndemnul liderului Partidului Politic ”Partidul Nostru”, de a susține un candidat sau altul, ar putea fi decisiv în turul doi. Igor Dodon a ars prea repede podurile cu Renato Usatîi, numindu-l cu tot felul de bădărănii, întrucât, fără susținerea lui Usatîi, Dodon nu are șanse să câștige alegerile în turul doi.

Renato Usatîi a anunțat că va continua lupta pentru a obține ”alegeri parlamentare anticipate”.  El susține că oamenii care l-au votat sunt oamenii față de care are o mare responsabilitate.

”Politicienii au ajuns la inimile oamenilor prin faptul că ei au crezut în ceva (în Unire, în integrarea europeană). Eu mă mândresc că am reușit să unesc oameni cu diferite viziuni. Astăzi politicienii au ieșit cu declarații…eu nu cred că pe oameni nu trebuie cineva să-i dirijeze. mîine voi avea o întâlnire cu Maia Sandu, după care vom lua o decizie. Cienva se lăuda că va învinge în primul tur, dar eu cred că și în al doilea tur va fi ”îngropat” a declarat Renato Usatîi.

Liderul Partidului Politic ”Partidul Nostru” a menționat că își dă seama că toată lumea așteaptă de la el un mesaj clar: ”Ce voi face în turul doi?” În acest context Renato Usatîi a menționat că a avut o discuție telefonică cu Maia Sandu și urmează să se întâlnească pe 3 noiembrie. În cadrul acestei întrevederi vor aborda subiectul organizării alegerilor parlamentare anticipate.

Electoratul care l-a votat pe Renato Usatîi în primul tur este destul de numeros, a obținut aproape 17 % din voturi.

Amintim că astăzi, Dorin Chirtoacă, Andrei Năstase și Octavian Țîcu au anunțat că își îndeamnă alegătorii să o susțină pe Maia Sandu.

Dosar Media

Ai o noutate?