PSD PDM

”PDM vrea să revină în politica mare” – Iurie Ciocan și Monica Babuc au făcut marele anunț

Biroul din Republica Moldoa al PSD România și PDM vor avea oficiu în aceeași clădire. Despre asta au anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, exponenții celor două partide – Iurie Ciocan și Monica Babuc.

Cei doi au precizat că valorile comune pe care el împărtășesc cele două partide i-au făcut să-și consolideze forțele astfel că nu este vorba doar de faptul că vor avea oficiile în aceeași clădire, dar vor organiza împreună și acțiuni concrete.

”Mi se pare firesc ca două partide de sorginte social-democrtă să participă în comun la pregătirea Republicii Moldova pentru aderarea la Uniunea European”, a declarat președintele PDM, Monica Babuc.

Pentru început, președintele Biroului PSD România în Republica Moldova, Iurie Ciocan a menționat că în toamna acestui an va fi organizat un forum al aleșilor locali ai PSD și PDM din România și respectiv din Republica Moldova.

”În baza acordului semnat dintre PSD România și PDM vom organiza acțiuni comune. În toamna acestui an va avea loc un forum al reprezentaților administrației publice locale din România și Republica Moldova. Sigur că ne vom orienta și între alegerile ce urmează să aibă în următorii ani. (…) PSD apreciază foarte înalt acordul semna și principiile stabilite în acel acord. ”, a declara Iurie Ciocan.

Dosar Media

Ai o noutate?