Foto: moldova.md

Pavel Filip: În această coaliție cu PSRM, Partidul Democrat nu face ce vrea, ci …

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, face  claritate în ceea ce ține de planul anticriză anunțat recent. Filip spune că actualul Guvern, condus de Ion Chicu, nu a gestionat tocmai bine criza economică și sanitară. Partidul Democrat, în această coaliție, nu face ce vream ci anume ceea ce poate.

”Este greși atunci când cineva se concentrează doar pe sănătate. Criza pandemică trebuie privită în complexitate. Această criză pandemică aduce și alte crize: economice, financiare, reconfigurarea modelului economic ș.a. Iată pe această parte am văzut mai multă intervenție. Iată, asta aveam în vedere atunci când vorbeam despre un plan anti-criză cu care va veni PD după alegeri”, a declarat liderul PD într-un interviu pentru Unimedia.

Totodată, Pavel Filip s-a referit și la campania electorală și programul candidaților la funcția de președinte de țară. Astfel, liderul democraților declară că această campanie este una plictisitoare, iar prezidențiabilii nu au venit cu un program de țară.

”Această campanie este una plictisitoare. Nici un candidat nu a venit cu ceva nou și cu un program de țară. Se fac doar dueluri geopolitice și speculații, însă bunăstarea oamenilor mai puțin e prezentă”, declară Pavel Filip.

Totodată, Pavel Filip a menționat domeniul educației a fost unul dintre cele mai corect gestionate în această perioadă. Iată de ce, la ora actuală, nu se atestă probleme majore în această sferă.

Menționăm că Igor Șarov a fost propus la Ministerul Educației de către Partidul Democrat, ulterior, a fost ales și vicepreședinte al formațiunii

Dosar Media

Ai o noutate?