Foto: UNIAN

Patru rachete rusești au lovit Odesa – La Herson se observă pregătiri pentru o rupere de facto a regiunii din sudul Ucrainei

Ucraina a intrat în ziua 73 a războiului cu Rusia. După evacuarea a zeci de civili din combinatul siderurgic Azovstal din Mariupol, inclusiv femei și copii, președintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că lucrează la „opțiuni diplomatice” pentru a salva soldații ucraineni rămași în oțelărie, care este asaltată și bombardată de forțele ruse.

Patru rachete au lovit Odesa astăzi, asta dupa ce azinoapte au fost bombardate trei depozite de muniții din apropierea orașului portuar. Armată rusă a țintit astăzi o fabrică unde se repară avioane.

Forțele ruse au aruncat în aer trei poduri pentru a încetini contraofensiva ucraineană din nord-estul țării, potrivit armatei ucrainene.

Într-o informare de sâmbătă dimineață, forțele armate ucrainene au spus că în zona Țirkuni și Ruschi Tișki, de lângă Harkov:

„Ocupanții au aruncat în aer trei poduri rutiere pentru a încetini acțiunile de contraofensivă ale Forțelor de Apărare ale Ucrainei”.

Turcan Ana

Ai o noutate?