Parlamentul va examina, în procedură de urgență, modificarea Legii bugetului de stat

Parlamentul va examina, în procedură de urgență, modificarea Legii bugetului de stat pentru anul curent, în ședința plenară din 25 noiembrie. Biroul permanent al Legislativului a aprobat, în ședința de astăzi, proiectul ordinii de zi a ședințelor plenare din perioada 25 noiembrie – 3 decembrie.

Astfel, deputații vor examina, mâine, în procedură de urgență, modificarea Legii bugetului de stat pentru anul curent la cererea prim-ministrei Natalia Gavrilița, în scopul neadmiterii sistării livrării gazelor naturale, potrivit unui comunicat al Legislativului.

De asemenea, vor fi dezbătute proiectele legii bugetului de stat pentru anul 2022, legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul viitor și legii fondurilor asigurărilor obligatorii de asistență medicală pe anul 2022, precum și politica fiscală și vamală.  

În lectura a doua vor fi examinate mai multe proiecte, inclusiv, cu privire la investigarea accidentelor și incidentelor în transporturi, cu privire la ajutorul social,  privind compensarea cheltuielilor pentru consumul gazelor naturale și modificarea Codului navigației maritime.

Sursa: radiochisinau.md

Dosar Media

Ai o noutate?