Oprah Winfrey, interviu cu prințul Harry și soția sa Meghan: E ziua cea mare, îngrijorare de ambele părți ale Atlanticului

Nerăbdare și îngrijorare de ambele părți ale Atlanticului, din cauza interviului de două ore oferit de prințul Harry și soția sa Meghan cunoscutei realizatoare TV Oprah Winfrey, ce urmează a fi publicat astăzi.

Extrase din interviu, apărute deja în presă, au creat iritare la Curtea Angliei, iar ducii de Sussex ar putea afla după difuzare că au mers prea departe. Susținătorii monarhiei sunt furioși pentru că Meghan Markle atacă familia regală, la nici trei ani de când a fost primită în casa de Windsor, scrie digi24.ro.

Pe de altă parte, și ducii de Sussex au admiratorii lor, convinși că nici Harry nici Meghan nu au greșit cu nimic.

Decizia de a acorda interviul a fost calificată de unele ziare drept ipocrizie, amintind de dorinţa declarată a cuplului că îşi doreşte intimitate.

„Avem capacitatea de a face propriile alegeri, altfel nu aş fi putut spune „da” la o solicitare anterioară pentru un interviu. Este cu adevărat eliberator să poţi avea dreptul şi privilegiul în anumite privinţe să poţi spune „da”, să poţi face o alegere pe cont propriu şi să poţi vorbi doar pentru tine”, mai spune Meghan în interviu.

Oprah Winfrey a precizat că i-a solicitat pentru prima dată un interviu lui Meghan Markle la începutul anului 2018.

Interviul a fost înregistrat înainte de publicarea, miercuri, de cotidianul britanic The Times, a unor acuzaţii potrivit cărora Meghan Markle ar fi făcut obiectul unei plângeri pentru hărţuire în timp ce locuia la Palatul Kensington.

Prințul Harry și soția sa, Meghan, au părăsit definitiv Casa Regală britanică, anunțând-o pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii că nu îşi vor relua îndatoririle de membri ai monarhiei, a precizat luna trecută Palatul Buckingham.

Harry şi Meghan, care au anunţat recent că aşteaptă al doilea copil, au şocat anul trecut membrii familiei regale după ce şi-au anunţat intenţia de a renunţa la atribuţiile regale.

Dosar Media

Ai o noutate?