62320162

„Nostradamus cel Nou” susține că al Treilea Război Mondial va fi declanșat anul acesta de un accident aviatic

Un bărbat care a fost supranumit „Nostradamus cel Nou” susține că un accident aviatic în Taiwan va declanșa al Treilea Război Mondial anul acesta.

Noul Nostradamus” a făcut o afirmație terifiantă că un accident de avion va declanșa al Treilea Război Mondial în acest an.

Craig Hamilton-Parker, care a fost supranumit „Nostradamus cel Nou” după ce a prezis corect moartea Reginei Elisabeta, a prevăzut un accident aviatic îngrozitor în Taiwan, care ar putea declanșa începutul celui de-al Treilea Război Mondial în acest an.

Medicul a explicat că tragedia va avea loc fie în aer între două avioane, fie între două submarine.

Craig a spus că incidentul va declanșa un conflict mult mai mare care va implica China și Rusia și va deveni astfel „cel mai grav lucru care se va întâmpla în următorii doi ani”, scrie Mirror.

Spun de ceva vreme că am simțit că ar fi un conflict asupra Taiwanului, ceea ce cred că se va întâmpla anul acesta”, a spus „Nostradamus cel Nou”.

Tensiunile din regiunea asiatică au atins noi culmi recent, deoarece China susține că Taiwanul face parte din teritoriul său, în timp ce Taiwan susține că este o națiune independentă.

SUA au luat partea Taiwanului, ceea ce înseamnă că orice conflict între țările asiatice ar putea escalada la niveluri dramatice.

Înspăimântător, Craig prezice că amploarea conflictului ar putea deveni destul de mare și chiar poate face ca războiul oribil din Ucraina să pară mic.

Simt că va fi o problemă serioasă. Ucraina va păli în semnificație în comparație cu aceasta. Simt, de asemenea, că Rusia se va alătura Chinei pentru a deveni un stat paria în acest sens, pentru că va încuraja China și va înrăutăți lucrurile”, a mai spus acesta.

În cartea sa de predicții din 1555, Nostradamus a scris: „Șapte luni mare război, oameni morți din cauza răului. Rouen, Evreux nu vor cădea în mâinile Regelui”.

Sursa: Mirror

Dosar Media

Ai o noutate?