DOC//Noi plecări din PDM: Au declarat că părăsesc formațiunea și ”se declară neafiliați”

Organizația raională de partid Drochia a Partidului Democrat din Moldova a părăsit in corpore rândurile formațiunii. Potrivit unei declarații expediate presei, decizia este susținută de conducerea organizației, președintele și vicepreședinții, președinții organizațiilor de tineret, femei și veterani, precum și de liderii organizațiilor primare, primari și consilieri raionali aleși pe listele PDM.

Aceștia susțin că în continuare vor fi neafiliați în toate organele colective din raionul Drochia, scrie Realitatea.md.

”Regretăm profund și exprimăm dezacordul hotărât în legătură cu evenimentele din ultimul an din cadrul PDM, care au dus la plecarea din partid și fracțiunea PD a majorității deputaților, părăsirea partidului de către mai multe organizații teritoriale ale PDM, precum și ieșirea oportunistă și fără logică politică de la guvernare”, se arată în declarația democraților de la Drochia.

Aceștia mai spun că au luat această decizie din „lipsa de comunicare și de susținere din partea conducerii Partidului Democrat față de regiunea de nord a țării, față de raionul Drochia, față de colegii noștri din alte raioane”.

Dosar Media

Ai o noutate?