Foto: Nisa

EXCLUSIV// Moldovean stabilit la Nisa: lumea e speriată, teroristul este la un spital

Un atacator înarmat cu un cuțit a ucis trei persoane, inclusiv o femeie care a fost decapitată, la o biserică din orașul francez Nisa. Conaționalul nostru, stabilit de mai mulți ani la Nisa, Andrei Dorița a declarat în exclusivitate pentru Dosar Media că lumea e speriată, iar atacatorul este în viață și la ora actuală se află la un spital din Nisa, unde are o intervenție chirurgicală.

”Din păcate situația e destul de dificilă. Sunt foarte trist de ceea ce se întâmplă. Atacul a fost comis în cea mai mare catedrală din Nisa. Oamenii sunt foarte speriați. Zona este protejată de militari. Teroristul în cauză a rămas viu, se află la un spital din Nisa și are o intervenție chirurgicală. Se fac toate lucrurile pentru a  fi salvat”, a declarat pentru Dosar Media, Andrei Dorița.

Situația este destul de tristă, iar în societate este panică, spune Andrei Dorița, în condițiile în care, președintele francez a decretat stare de urgență în legătură cu pandemia de coronavirus.

Amintim că în această dimineață, în orașul Nisa, a avut loc un atac terorist, soldat cu trei victime. Iar săptămâna trecută, un profesor de franceză a fost înjunghiat de câțiva tineri. Lucru, la fel, catalogat ca fiind un atac terorist.

 

Dosar Media

Ai o noutate?