”Nici chiar fuga peste hotare nu îi va salva” – Cum a reacționat Litvinenco la ”dorința deputaților BCS” de a-l face să plece din funcție

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a venit cu o reacție, după ce deputații BCS au depus o moțiune de cenzură împotriva sa, scrie realitatea.md

„Moțiune, comisii de anchetă, fabricare de conversații, știri false, solicitări de demisie și multe altele. Toate vin din partea așa-numitei opoziții parlamentare, care reprezintă doar niște promotori ai hoției și ai războiului. Le răspund foarte laconic, până a ajunge să le zic asta de la tribuna Parlamentului. Înțeleg că nu le place că hoții sunt investigați fără nicio excepție și indulgență. Înțeleg că nu le place că bunurile furate de la oameni sunt pe cale de a reveni la cei cărora le-au fost furate. Înțeleg că nu le place că liderii grupărilor criminale fie că se ascund în afara țării, fie că sunt lipsiți de libertate aici în țară. Și nici chiar fuga peste hotare nu îi va salva, pentru că și în astfel de situații pot fi condamnați, iar averea – confiscată”, a scris Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Justiției le sugerează oponenților politic să se obișnuiască cu realitățile „că nu vor mai putea fura” și declară „fiecare va răspunde pentru ceea ce a făcut”.

Ei vor să revină la ceea ce a fost înainte – să fure și să nu pățească nimic. Dar, trebuie să se obișnuiască cu realitățile prezentului. Trebuie să se obișnuiască cu faptul că nu vor mai putea fura. Trebuie să se obișnuiască că, poate un pic mai greu decât mi-aș fi dorit eu sau poporul țării mele, fiecare va răspunde pentru ceea ce a făcut. Indiferent de moțiuni, comisii de anchetă, fabricări de conversații, știri false, solicitări de demisie sau orice altceva”, a mai scris Litvinenco.

Sursa: realitatea.md

Dosar Media

Ai o noutate?