Foto: Facebook/Sîrbu Sergiu

Motivul pentru care tot mai mulți deputați din Pro Moldova o susțin pe Violeta Ivanov

Al patrulea membru din Partidul Pro Moldova anunță că o susține pe candidata Partidului Șor, Violeta Ivanov, la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Este vorba despre Sergiu Sîrbu, fost coleg de partid cu Violeta Ivanov în PCRM, iar ulterior în PDM.

Deputatul a scris într-o postare pe Facebook că decizia de a o susține pe fosta sa colegă în acest scrutin prezidențial este personală. Parlamentarul a precizat că decizia sa nu ar trebui să fie interpretată, întrucât nu are substraturi ascunse. Motivul ar fi că doar Ivanov a apelat la ei pentru susținere, iar restul candidaților se feresc de ei.

„Cu regret nu avem candidatul nostru, exclus ilegal din cursă. Doar Violeta Ivanov a solicitat deschis susținere. Restul candidaților nu doar că nici nu cer susținere, dar chiar se feresc de noi. Violeta Ivanov cu colegii au fost unicii care au sărit, solidari, în lupta cu SPPS atunci când ziua amiaza mare a fost sechestrat un deputat din Parlament”, scrie Sîrbu.

Și deputații Gherghe Brașovschi și Corneliu Padnevici, Grogore Repesciuc au declarat că o susțin pe Violeta Ivanov, candidat al Partidului ȘOR, la alegerile prezidențiale din această toamnă. Însă, la scurt timp, formațiunea din care fac parte a venit cu un comunicat oficial și menționează că poziția acestora le aparține, dar nu reprezintă poziția oficială a partidului.

Totodată, formațiunea precizează că mesajul pentru susținătorii și membrii săi a fost și rămâne: ”Oricine numai nu Dodon”, adaugă Pro Moldova.

Dosar Media

Ai o noutate?