Mesajul premierului Ion Chicu pentru protestatari: ” Idolii pe care ni-i facem astăzi, au stat ca mielușeii și au tăcut”

Premierul Ion Chicu a venit cu un comentariu, după ce  Maia Sandu a îndemnat oamenii să iasă la protest în fața Parlamentului. Șeful Executivului s-a adresat manifestanților și le-a solicitat să respecte măsurile epidemice.

Pe pagina sa de Facebook, șeful Cabinetului de Miniștri a scris următoarele:

„Oameni buni, care veniți la protest, luați măști cu voi. Nici un prezident nu merită sănătatea voastră. Idolii pe care ni-i facem astăzi, au stat ca mielușeii și au tăcut, când în ședințe de Guvern prin 2013-2014 se decidea furtul miliardului sau cedarea aeroportului „la Habarovsc”. Ne chemau oare atunci la protest? Ascultau ei atunci de ambasadorul, care ne îndemna să ieșim în stradă să arătăm că suntem oameni? Luați măști, oameni buni. Și deschideți tare ochii”, a scris Ion Chicu pe rețelele sociale.

De asemenea, premierul a recomdandat parlamentarilor să se concentreze acum pe examinarea proiectelor bugetar-fiscale și a solicitat președintei alese Maia Sandu și șefului statului în exercițiu Igor Dodon să manifeste maximă responsabilitate față de oameni și să renunțe la acțiuni care pun în pericol viața și sănătatea oamenilor.

Dosar Media

Ai o noutate?