Marina Tauber rămâne în arest: ”Se tem foarte mult că voi participa la proteste”

Deputata Partidului Politic ȘOR, Marina Tauber va rămâne în arest la domiciuliu pentr încă 20 de zile. Decizia a fost luată miercuri, 23 noiembrie, de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, care au admis parțial solicitarea procurorilor în privința vicepreședintei partidului politic.

„Decizia de astăzi a fost una așteptată, deși am sperat că judecătorii vor ține cont de buchea legii și vor lua o decizie profesionistă. Se vede că există o presiune foarte mare asupra procuraturii și instanțelor de judecată. Ei se tem foarte mult că eu voi participa la proteste și că voi mobiliza mai multă lume. Îi promit Maiei Sandu și celor din PAS că vor răspunde penal pentru fiecare lacrimă pe care am vărsat-o eu și oamenii mei apropiați. Împreună cu procurorii săi de buzunar, ea va înțelege ce înseamnă 124 de zile petrecute în arest”, a afirmat Marina Tauber, potrivit unui comunicat al partidului.

Marina Tauber este vicepreședinta Partidului „Șor”. Înainte de a accede în Legislativ, Tauber a exercitat, timp de aproape un an, funcția de primară a comunei Jora de Mijloc. Până în 2016, înainte de a se lansa în politică, a fost timp de șase ani, președinta Federației de Tenis din Moldova.

Dosar Media

Ai o noutate?