Maia Sandu va merge la dezbaterile cu Igor Dodon, deși contracandidatul său îi pregătește ”surprize”

Lidera PAS, Maia Sandu, care a ieșit învingătoare în primul tur al alegerilor prezidențiale spune că va merge la dezbaterile cu Igor Dodon dintr-un singur motiv – din respect pentru oameni. Sandu afirmă că ”după ce a fugit de dezbateri în primul tur, Dodon înțelege că pierde alegerile și din acest motiv vrea dezbateri, sperând că îl va ajuta”.

”Poporul a spus foarte clar, Igor Dodon nu merită mandatul de preşedinte, el trebuie să plece. Singura dezbatere la care trebuie să meargă Igor Dodon este cea cu procurorii. Dar din respect pentru cetăţeni, pentru oamenii care merită să audă răspunsuri de la cel care a primit salariu de preşedinte timp de patru ani voi merge la o dezbatere pe teren neutru. Detaliile dezbaterii vor fi stabilite de staff-uri şi comunicate”, a declarat Sandu.

Potrivit informațiilor pe care le dețin jurnaliștii Dosar Media, Igor Dodon intenționează să nu răspundă la întrebările Maiei Sandu în cadrul dezbaterilor, dar dorește doar să vină cu mai multe atacuri în adresa contracandidatei sale, încercând din răsputeri să o denigreze.

Aceste lucrurile-a confirmat într-un fel și Igor Dodon, care a îndemnat-o pe Maia Sandu pe un ton amenințător să se pregătească bine de dezbateri.

Dosar Media

Ai o noutate?