Maia Sandu: Dodon e isteric și în stare de orice – primarii sunt intimidați

Lidera PAS, Maia Sandu, care a ajuns in turul doi, având un avantaj de patru procente în fața lui Igor Dodon, declară că se simte fierbințeala turului doi. Sandu spune că Dodon deja ar da indicații ca primarii independenți să fie șantajați cu dosare.

“Primarii independenți, care nu au asigurat numărul necesar de voturi în primul tur sunt hărțuiți și șantajați. Funcționarii sunt acuzați cu dosare, iar alți funcționari sunt șantajați că își vor pierde locurile de muncă, inclusiv cu implicarea procuraturii sau CNA. Deja se simte febra celui de-al doilea tur. Ne așteptăm la orice din partea lui Igor Dodon, el este în stare de orice doar pentru a rămâne la putere”, a declarat Maia Sandu în cadrul unei emisiuni TV.

Menționăm că, Maia Sandu, care a ieșit pe primul loc la alegerile de duminică, va fi susținută, în turul doi, de patru foști contracandidați din turul întâi al scrutinului prezidențial. Este vorba despre Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Dorin Chirtoacă și Tudor Deliu. Ei și-au exprimat deja opțiunea și și-au îndemnat alegătorii să fie solidari.  Pe 3 noiembrie Maia Sandu urmează să aibă discuții cu aceștia, dar și cu Renato Usatîi, cel care deocamdată nu a declarat clar dacă o va susține sau nu. Nici Violeta Ivanov nua făcut declarați în acest sens.

Cât despre Igor Dodon, care va fi contracandidatul lui Maia Sandu în turul doi de scrutin, acesta este convins că va câștiga bătălia… fără compromisuri.

 

Dosar Media

Ai o noutate?