LIVE! Scandal de proporții, Igor Dodon ar risca să fie scos din cursa electorală, Novac cât pe ce să îl lovească pe Carp

Staff-ul lui Igor Dodon tipărește ziare de campanie la o tipografie de stat, iar în loc de 55 de mii, ar fi mai bine de jumătate de milion. Socialistul Grigore Novac a încercat să-l lovească pe deputatul PAS, Lilian Carp, însă a fost oprit de un polițist.

Directorul întreprinderii a declarat că procesul de producere a ziarelor a fost încheiat, însă deputatul socialist Vlad Bătrîncea, prezent și el la tipografie, a spus că ”producerea a fost blocată și că deputații PAS și cei prezenți vor purta răspundere pentru blocarea producerii”. Oamenii legii au confiscat ziarele.

Amintim că, peste jumătate de milion de ziare care-i fac publicitate candidatului la prezidențiale Igor Dodon și promovează falsuri despre contracandidatul acestuia, Maia Sandu, au fost găsite la depozitul Întreprinderii de Stat editura Universul. O bună parte din ele au fost deja încărcate în cinci microbuze care au luat calea spre oficile poștale din RM. Pe tiraj nu este indicată Editura Universul, ci SRL ”EditTipar Grup”.

Dosar Media

Ai o noutate?