Klaus Iohannis vine la Chișinău în ziua învestirii Maiei Sandu în funcția de președinte?

Președintele ales, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, căruia i-a mulțumit pentru sprijinul constant acordat de România țării noastre. Totodată, Sandu a accentuat necesitatea de a restabili cooperarea bilaterală firească între România și Republica Moldova și de a intensifica cooperarea moldo-română în mai multe domenii, pentru ca cetățenii să simtă beneficii cât mai curând. Anunțul a fost făcut de către președintele ales, Maia Sandu, pe pagina sa de Facebook. Totodată, Sandu a menționat că președintelui Klaus Iohannis ar urma să ajungă în Moldova până la sfârșitul acestui an.

”După cinci ani de la ultima vizită a Președintelui României în Republica Moldova, vizita Președintelui Klaus Iohannis de la sfârșitul acestui an este o vizită importantă pentru țara noastră și sperăm să însemne primul pas într-o colaborare de durată și productivă între țările noastre”, anunță președintele ales.

Anterior, președintelui Klaus Iohannis a declarat că va veni în Republica Moldova imediat ce Maia Sandu va învestită în funcția de președinte.

Mai multe surse, menționează că, spre surprinderea multora,  Iohannis ar putea veni în Moldova chiar în ziua ceremoniei de învestire a Maiei Sandu în funcția de șef de stat.

Dosar Media

Ai o noutate?