Iohannis: căutăm soluţii pentru un nou pachet de sprijin pentru Republica Moldova

Preşedintele României, Klaus Iohannis, anunţă că Guvernul de la Bucureşti caută soluţii pentru un nou pachet de sprijin pentru Republica Moldova. Anunțul vine la o zi de la discuția pe care a avut-o cu președintelr ales, Maia Sandu.

Am avut o discuţie cu doamna Maia Sandu, am felicitat-o şi la invitaţia domniei sale i-am promis că voi face o vizită imediat după ce va prelua funcţia. Cu premierul am discutat la o oră după şi am început să căutăm soluţii pentru un nou pachet de sprijin pentru Republica Moldova”, a declarat liderul de la Bucureşti în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Palatul Cotroceni.

Amintim că luni, Klaus Iohannis a anunţat că va întreprinde o vizită oficială la Chişinău după investirea Maiei Sandu în funcţia de preşedinte.

Amintim că președintele în exercițiu, Igor Dodon, nu a avut nici o vizita oficială la Chișinău. Mai mult, nici președintele român Klaus Iohannis nu a dat curs unei invitații de a veni în Republica Moldova, invitație pe care i-a făcut-o Dodon.

Dosar Media

Ai o noutate?