Întâlnire dintre Sandu și Usatîi – Liderul PN: Cineva se lăuda că va câștiga din primul tur, eu cred că și în al doilea va fi ”îngropat”

Renato Usatîi și Maia Sandu au avut astăzi o discuție telefonică și au stabilit o întrevedere pentru mâine, 3 noiembrie, în cadrul căreia vor discuta mai multe chestiuni. De exemplu, cum va fi soluționă ”problema diasporei” și cum ”va fi dizolvat Parlamentul”. Despre asta a anunțat Renato Usatîi în cadrul unei transmisiuni live.

”Am discutat cu Maia Sandu la telefon astăzi, am hotărât că vom avea o întrevedere și aș vrea să discutăm. Eu le-am făcut oamenilor promisiuni. Problema principală este să dizolvăm Parlamentul. Eu nu sunt în turul doi, este Maia Sandu și Igor Dodon, dar pe mine mă interesează cum următorul președinte are de gând să dizove Parlamentul și să nu argumenteze cu faptul că se încalcă Constituția.” a declarat Usatîi.

”Le-am făcut oamenilor promisiuni pe care așteaptă să le îndeplinim. Sunt lucruri elementare pe care eu știu cum să le fac, mă duce capul, dar acum e important să vedem cum dizolvăm Parlamentul și cum organizăm alegeri parlamentare anticipate”, susține Renato Usatîi.

Liderul Partidului Politic ”Partidul Nostru” a menționat că după această întrevedere va face declarații pentru presă și pentru cetățeni cu privire la rezultatele discuției.

Electoratul care l-a votat pe Renato Usatîi în primul tur este destul de numeros, a obținut aproape 17 % din voturi.

Amintim că astăzi, Dorin Chirtoacă, Andrei Năstase și Octavian Țîcu au anunțat că își îndeamnă alegătorii să o susțină pe Maia Sandu.

 

Dosar Media

Ai o noutate?