Ilham Aliyev: Deși războiul s-a încheiat, lupta continuă

Azerbaidjanul se numără printre țările care își exprimă în mod deschis poziția și urmăresc o politică independentă, a declarat președintele Ilham Aliyev într-un interviu acordat posturilor locale de televiziune, scrie Minval.az

“Sunt un martor viu al faptului că, după război, atitudinea deja pozitivă față de politica Azerbaidjanului a crescut și mai mult, adică simpatia față de noi a crescut și mai mult. Acest lucru se datorează faptului că elita politică a lumii este conștientă de prețul cu care am obținut această victorie, de riscurile pe care ni le-am asumat, de forțele cu care am luptat și împotriva căreia luptăm astăzi. Chiar dacă războiul s-a încheiat, lupta continuă și sunt sigur că vom învinge pentru că suntem pe drumul cel bun, iar puterea noastră militară și politică, inclusiv independența noastră economică, cu siguranță ne dublează puterea”, – a remarcat președintele.

Potrivit președintelui azer, Azerbaidjanul a reușit în ultimii doi ani să realizeze ceea ce și-am propus, atât pe plan internațional, cât și pe plan intern.

Dosar Media

Ai o noutate?