Foto: ipn.md

Ilan Șor din ”exil” o atacă pe Maia Sandu, iar despre Dodon nici un cuvânt

Igor Dodon în al doilea tur al alegrilor prezidențiale, Ilan Șor a venit cu o reacție, în care infirmă cele spuse de candidatul PAS, la alegerile prezidențiale. Așadar, Șor afirmă că Partidul săi nu și-a declarat susținerea pentru nici un candidat.

Aseară, în cadrul unei emisiuni ați declarat că Violeta Ivanov a venit cu un apel de susținere în adresa lui Igor Dodon. Acest lucru nu este adevărat. Nici Violeta Ivanov și nici Partidul Șor nu a venit cu un astfel de mesaj, iar ceea ce spuneți este o minciuna. Mă adresez Maiei Sandu, care, în maniera-i obișnuită, a încercat să-i jignească și să-i umilească pe locuitorii orașului și ai raionului Orhei, declarând că noi am cumpărat voturile lor. Dacă credeți că lucrurile pe care trebuie să le facă un politician – să construiască și să dezvolte Moldova, înseamnă cumpărarea voturilor, atunci nu aveți ce căuta în politică”, declară Șor într-un filmuleț video postat pe Facebook.

Amintim că după schimbarea puterii din iunie 2019, Ilan Șor a părăsit Republica Moldova și s-ar afla în Israel potrivit autorităților de la Chișinău. Mai mult, Ilan Șor este cercetat în dosarul fraudei bancare și condamnat în primă instanță.

Anterior, opoziția, dar și mai mulți experți au declarat că Partidul Șor și Partidul Socialiștilor se pregătesc pentru a forma o majoritate parlamentară după alegerile prezidențiale. Lucru infirmat de Igor Dodon. În timp ce Ilan Șor a declarat că după prezidențiale partidul său va decide cum va proceda.

Dosar Media

Ai o noutate?