VIDEO/ ”Igor Dodon răspunde” agresiv și nervos- ultima emisiune, plină de acuzații la adresa Maiei Sandu

Ultima ediție a emisiunii ”Igor Dodon răspunde” este marcată de declarații dure la adresa contracandidatei sale, Maia Sandu.

Candidatul independent, dar susținut de PSRM, la prezidențiale, Igor Dodon răspunde live la întrebările cetățenilor. Debutul emisiunii a fost plin de acuzații grave în adresa candidatei PAS, căreia îi reproșează că nu participă la dezbaterile electorale, că este ”fricoasă” și că echipa acesteia este una formată din oameni ”incompetenți”.

“Vă este frică, știți că nu faceți față și pierdeți dezbaterile, sunteți eroi doar pe facebook, sunteți politicieni de seră, de tepliță. Doamnă Sandu, purtați horboțâcă doar de sărbători, dar nu aveți valorile noastre în suflet”, spune Dodon.

Dodon o acuză pe Maia Sandu de ”ură față de oameni”, doar pentru că respectă normele impuse de pandemia de coronavirus și ”își dezinfectează mâinile des”.

”Speram că sunteți un om care dorește să facă pentru acest stat ceva, dar nu vă interesează nimic. Sunteți o persoană falsă, fără conținut, fără esență… Vă temeți și urâți oamenii. Eu doar știu când vă duceați în raioane, ce făceați. Mâncați din castrulica pe care o aduceați cu dvs. Când dădeați mâna cu o bătrânică, după asta de 100 de ori vă spălați mâinile. Dvs urâți oamenii”, a declarat Dodon

Dodon afirmă că Maia Sandu nu are pregătirea necesară pentru funcția de președinte, că activând la Banca Modială ”Maia Sandu a fost un expert oarecare de opinia căruia nimeni nu ținea cont”.

Mai mult decât atât, potrivit lui Dodon, Maia Sandu se face vinovată de ”vânzare aeroportului, furtul miliardului, închiderea școlilor”.  Dodon declară că regretă că a semnat decretul de numire a Maiei Sandu în fucția de prim-ministru”.

”Data de 12 septembrie 2013, se dă Aeroportul la Avia Invest, iată Maia Sandu cu mâna ridicată. Și acum o faceți pe deșteapta? Ca după ce eu v-am numit premier, dvs să vă întâlniți cu Rothschild în sediul Ambasadei SUA, pe data de 10 august 2019. Și dvs îmi spuneți de corupție și interese. Ați dat miliardul, ați dat aeroportul și după v-ați întâlnit cu Rothschild la ambasadorul SUA casă”, a declarat Igor Dodon.

După care  a urmat o serie de întrebări ”confortabile” pentru Igor Dodon, despre ”relațiile cu Rusia, exportul pe piața rusească, reforma administrativ-teritorială, optimizarea școlilor, votul din Transnistria”.

El le-a amintit cetățenilor că ”are o relație de prietenie cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, și în baza acestor relații personale va putea soluționa un șir de probleme ”legate de exportul de mărfuri sau revenirea cetățenilor acasă în perioada sărbătorilor, fără a-i obliga să stea în carantină”. Igor Dodon e sigur că va câștiga turul doi de scrutin.

Dosar Media

Ai o noutate?