Igor Dodon își propune să facă ”ordine” în PSRM: mă voi ocupa personal de asta

Președintele în exercițiu, Igor Dodon, declară că după data de 24 decembrie va reveni în fruntea Partidului Socialiștilor. Astfel, Dodon își propune să facă ordine în partid, întrucât formațiunea are nevoie de o resetare. Declarația președintelui în exercițiu vine după ce mai mulți politicieni, dar și formatori de opinie le-a sugerat socialiștilor să-și aleagă un alt președinte de partid și categoric nu pe Igor Dodon.

”După 24 decembrie, îmi restabilesc calitatea de membru și revin în fruntea PSRM. Da, Partidul Socialiștilor are nevoie de resetare, iar după anul nou eu mă voi ocupa personal de acest lucru”, declară Dodon.

Președintele în exercițiu, Igor Dodon, a anunțat că la invitația Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a participat la ședința extraordinară a Consiliului Republican al formațiunii și că a acceptat propunerea de a reveni în funcția de lider al partidului. Procedurile respective vor demara pe 23 decembrie.

El spune că a mulțumit conducerii și membrilor de partid, inclusiv organizațiilor teritoriale, pentru susținerea activă și munca enormă din perioada campaniei electorale.

Dosar Media

Ai o noutate?