Foto: dosarmedia.md

FOTO//Sergiu Sîrbu și Grigore Repesciuc, alături de deputații ȘOR la hramul orașului Orhei – relația se oficializează tot mai vizibil

Astăzi, la Orhei este marcată ziua orașului. În acest context autoritățile locale de acolo, dar și deputații din Partidul ȘOR au organist un eveniment festiv, la care participă câteva sute de oameni. De măști și distanță socială nici vorbă. La eveniment însă au venit și deputații noului grup parlamentar ”Pentru Moldova”. Sergiu Sîrbu și Grigore Repesciuc chiar au ținut și un mic discurs în fața mulțimii.

”Sunt uimit de schimbările frumoase care au loc în localitate. Orașul devine mult mai curat pean ce trece. Acest drum, pavaj, lumină , apă și canalizare nu are culoare politică. În acești șase ani s-au făcut foarte multe lucruri bune și concrete”, a declarat Sergiu Sîrbu de la microfonul festiv.

Amintim că în data de 4 noiembrie, deputații Partidului Politic „ȘOR” au subsemnat Convenția privind aderarea la Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, care, astfel, va număra 14 deputați, fiind al doilea cel mai numeros grup parlamentar din actualul Legislativ.

Mai mulți formatori de opinie, dar și deputați din actualul Legislativ susțin că aderarea deputaților ȘOR la grupul parlamentar ”Pentru Moldova” reprezintă o tactică de rebranding, care să nu afecteze atât de mult imaginea socialiștilor în vederea creării unei coaliții cu Partidul ȘOR, motivând că este vorba despre grupul ”Pentru Moldova”.

Menționăm că, președintele în exercițiu, Igor Dodon, a negat această ipoteză.

Dosar Media

Ai o noutate?