Fost director TV8, numit șef la Franzeluța – Cine este Andrei Beșliu

Comisia de concurs a ales noul director general al Combinatului de panificație din Chișinău SA „Franzeluța”, în persoana lui Andrei Beșliu. El a acumulat cel mai mare scor din cei patru candidați admiși la etapa de interviu, transmite realitatea.md. Andrei Beșliu a activat anterior în câteva companii petroliere, de retail și media și are o vastă experiență managerială. Andrei Beșliu este soțul fostei prezentatoare Oxana Iuteș. Până în anul 2019, acesta a ocupat funcția director TV8.

Scandalul de Franzeluța a durat mai bine jumătate de an. În luna aprilie, angajații au cerut o reprezentare mai mare în Consiliul de Administrație a companiei.

Ulterior APP, declara că a luat act de opiniile angajaților și de acțiunile de protest organizate și va solicita consiliului să investigheze acest incident cât si doleanțele de reprezentare a intereselor a tuturor celor peste 1500 de muncitorilor la Franzeluța și o evaluare performanțelor actualului director interimar, Victor Matcov, inclusiv a luat act despre investigațiile procurorilor și SIS referitor la sistarea livrărilor de produse de panificație în februarie 2022 și a achizițiilor în întreprindere. F

ranzeluța este cel mai m are producător de pîine din Republica Moldova cu o cotă de piață de 20% din total. În țară, per total, sînt 5 producători de pîine.

Dosar Media

Ai o noutate?