Președintele interimar al Organizației Teritoriale Edineț, Igor Nepeivoda, a fost exclus din PD

Președintele interimar al Organizației Teritoriale Edineț, Igor Nepeivoda, a fost exclus astăzi din Partidul Democrat, cu votul unanim al membrilor Biroului Executiv și în urma consultărilor cu echipa locală, din PD. Nepeivoda este acuzat de acțiuni împotriva partidului și echipei.

”Prin minciună și înșelăciune, Nepeivoda a încercat să-i impună pe membrii organizației teritoriale să semneze o declarație mincinoasă împotriva PDM. Colegii noștri din teritoriu sunt revoltați de acțiunile lui Nepeivoda, care slujește intereselor PSRM-șor, în virtutea angajamentelor pe care le are față de aceștia. În PDM nu este loc de trădători și oportuniști. PDM face altfel de politică”, se menționează într-un comunicat al formațiunii.

Amintim că ieri, și Organizația raională a Partidului Democrat din Drochia a părăsit in corpore rândurile formațiunii. Potrivit unei declarații expediate presei, decizia este susținută de conducerea organizației, președintele și vicepreședinții, președinții organizațiilor de tineret, femei și veterani, precum și de liderii organizațiilor primare, primari și consilieri raionali aleși pe listele PDM.

Aceștia susțin că în continuare vor fi neafiliați în toate organele colective din raionul Drochia

Dosar Media

Ai o noutate?