”După ședința pe întuneric a Guvernului”, se întrunește și Parlamentul – Oare tot cu lumina stinsă?

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare care vor fi convocate în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie, anunță astăzi Parlamentul.

Pe ordinea a fost inclusă adoptarea inițiativei legislativă prin care se propune majorarea burselor pentru sportivii de performanță, a proiectului de lege privind prevenirea pierderii și risipei alimentare, precum și a modificărilor la legea cu privire la organizațiile de creditare nebancară.

Tot în lectura a doua va fi examinat proiectul de lege privind declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a apeductului magistral Chișinău-Strășeni-Călărași.

Deputații vor mai examina, în prima lectură, proiectul de lege privind Programul de rambursare a TVA pentru producătorii agricoli. La fel, în prima lectură vor fi discutate modificări la legea privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare și la lista unităților unor terenuri destinate agriculturii rămân în proprietatea statutului.

Dosar Media

Ai o noutate?