După ce democrații l-au părăsit pe Dodon, Șor îndreaptă tunurile spre Filip – Șor și Dodon au aceiași dușmani politici

După ce Partidul democrat a ieșit de la Guvernare, președintele în exercițiu și colegii săi din PSRM, au început critica în adresa liderul PD, Pavel Filip. În aceeași perioadă, s-au întețit și acuzațiile lui Ilan Șor în adresa democraților.

Într-o postare pe Facebook, Ilan Șor, îl acuză atât pe Pavel Filip, cât și pe Maia Sandu că sunt într-un tandem, respectiv, ”dacă nu ar fi fost Pavel Filip, Maia Sandu nu ar fi devenit niciodată politician și, respectiv, președinte”, spune Șor.

”Dacă nu ar fi fost Pavel Filip, Maia Sandu nu ar fi devenit niciodată politician și, respectiv, președinte. Anume numirea nocturnă a Guvernului în frunte cu Filip a provocat revolte masive în care Maia Sandu s-a remarcat ca lider vizibil. Pe demascarea schemelor de corupție ale lui Pavel Filip și-a construit agitația electorală și propaganda blocul ACUM în campania pentru alegerile parlamentare din 2019. Ce fapte odioase! Pavel Filip a monopolizat exportul de nuci. Pavel Filip a privatizat ilegal Casa Presei! Pavel Filip a pus laba pe cantina guvernului! Aceste episoade ale sale i-au adus dividende politice Maiei Sandu”, scrie Șor într-o postare pe Facebook.

În campania electorală, Ilan Șor a ieșit cu mai multe declarații denigratorii în adresa Maiei Sandu.  Perioadă în care și Igor Dodon, a scos ”artileria” cu acuzații în adresa principalei sale contracandidate.

Acum și Igor Dodon e supărat că democrații au părăsit alianța, respectiv îl atacă dur pe Filip, iar PSRM și deputații de la ȘOR, i-au lăsat pe deputații PD, fără președinția comisiilor parlamentare, dar și fără fotoliul de vicepreședinte a Parlamentului pe Monica Babuc, înlocuind-o cu deputatul Partidului ”Șor” Vladimri Vitiuc.

Dosar Media

Ai o noutate?