Foto: dosarmedia.md

VIDEO//Dodon a fugit de la o întâlnire electorală, la care venise Usatîi

Prezidențiabilii Renato Usatîi și Igor Dodon și-au dat ”întâlnire” la Fălești, la o întrunire electorală. Aceasta nu s-a lăsat fără altercații. Dodon a indicat pazei să îl scoată din sală pe Usatîi.

Totul a avut loc în dimineața  zilei de astăzi, în raionul Fălești. Întâlnirea electorală era organizată de Igor Dodon, la care și-a făcut apariția și Renato Usatîi. Imediat cum l-a zărit pe Usatîi, Dodon l-a numit provocator.

”Vedem că aici sunt provocatori, eu sunt la mine în țară. Eu nu am fost la întâlnirile electorale ale lui Usatîi. Ori vă liniștiți, ori se încheie toată întâlnirea noastră”, a declarat Dodon de pe scena sălii.

De altă parte, Usatîi l- acuzat pe Dodon că trimite provocatori la întrunirile sale electorale, iar ulterior presa afiliată lui, scrie materiale ostile în adresa sa.

La un moment dat, când Igor Dodon și-a început a ține discursul, mulțimea a început să scaneze, la indicația oamenilor lui Dodon: afară Usatîi. Însă spiritele au trecut la scurt timp de partea lui Usatîi, iar oamenii au început a scanda ”rușine” în adresa lui Igor Dodon.

Totodată, Dodon a arătat spre ușă, indicându-i lui Usatîi să plece din sală, făcând în același timp semn pazei să îl scoată pe Usatîi din încăpere. Lucru care și s-a întâmplat.

Totodată, Usatîi i-a promis lui Igor Dodon, candidat independent, dar susținut de PSRM la prezidențiale, că va merge după el la toate întâlnirile electorale.

”Este rușinos. Acuși mă duc eu după el. Voi fi coșmarul lui, voi merge după Dodon în toată țara”, spune Usatîi.

Renato Usatîi, candidat la prezidențiale în această toamnă, i-a promis lui Dodon că îl va băga la pușcărie pentru că a furat acest popor. Mai mult, Usatîi a semnalat faptul că oamenii au fost aduși organizat la întâlnirea electorală cu microbuzele.

 

Dosar Media

Ai o noutate?