Colaj: Dosar Media

Dodon spune că ”are loc lichidarea PSRM-ului”

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că partidul ȘOR încearcă să ademenească deputații Partidului Socialiștilor după ce doi deputați PSRM s-au alăturat Mișcării pentru Popor, scrie noi.md.

„Acum are loc lichidarea PSRM-ului, acesta este scopul defapt și el este legat cu ceea ce s-a întâmplat cu mine în ultimul an”, a menționat Dodon la Puterea a Patra.

„Ei se alătură lui Șor. Aceștia doi s-au alăturat lui Șor, că ei spun că Mișcării pentru Popor, ei se duc la Șor. Din câte știu eu, nu am discutat, dar colegii îmi spun că peste tot umblă Marina Tauber și discută cu deputații socialiști. Partidul Socialiștilor este unica la moment alternativa guvernării, PAS, în jurul căreia se poate ceva de construit, ca nucleu, chiar dacă nu ia majoritatea socialiștii, cu socialiștii ar fi gata să discute toți și Chicu și Ceban, toți vor găsi limbă comună în caz dacă va fi necesar PAS o să discute dacă va fi necesar, cu Șor nu o să discute. Acum are loc lichidarea PSRM-ului, acesta este scopul defapt și el este legat cu ceea ce s-a întâmplat cu mine în ultimul an. Mă adresez celor din Partidul Șor, da care este sensul să loviți în opoziție? Loviți în guvernare, dacă puteți să convingeți deputați PAS, convingeți. Lucrul acesta este foarte straniu”, a menționat Dodon

Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, a anunțat că PSRM inițiază procedura legislativă de modificare a Constituției Republicii Moldova prin introducerea unei prevederi ce ar interzice traseismul politic în Parlamentul Republicii Moldova.

Sursa: noi.md.

Dosar Media

Ai o noutate?