Foto: ipn.md

VIDEO//Ilan Șor confirmă: după alegeri vom decide cu cine vom face coaliție

După ce în spațiul public au apărut declarații și acuzați în legătură cu faptul că, Igor Dodon a bătut palma cu Ilan Șor în vederea creării o coaliții după alegerile prezidențiale, Șor a venit cu un comentariu. Acesta spune că după prezidențiale, când se vor calma spiritele, aceștia vor decide cu cine și pentru ce vor crea o majoritate.

„După alegeri, când se vor calma spiritele, vom lua o decizie: să mergem în coaliție, când, cu cine și pentru ce. Nu ne implicați în conflictele voastre. Liniștiți-vă, nu ne căsătoriți fără a ne întreba pe noi”, a reacționat Ilan Șor.

Astfel, Șor a negat declarațiile vicepreședintelui PPDA, Alexandru Slusari, în privința faptului că ar fi bătut palma cu Dodon, în vederea creării unei coaliții. Totuși, Șor nu a scos nici un cuvânt despre faimoasa geantă neagră, care potrivit lui Șor, l-ar fi făcut pe Igor Dodon să fie cercetat penal. Și nici nu l-a atacat pe Dodon așa cum o făcea anterior, în fiece apariție publică.

După ce Sergiu Sârbu, Grigore Repesciuc, Ruxanda Glavan și Eleonora Graur au anunțat că părăsesc Partidul PRO Moldova, formațiune la care au aderat recent, mai mulți politicieni declară că aceste acțiuni prezumă o înțelegere între Igor Dodon și Ilan Șor, în vederea creării unei coaliții în Parlamentul Republicii Moldova. Respectiv, Dodon ar sta în spatele acestor combinații sau, mai bine zis, acestui joc de dame.

Dosar Media

Ai o noutate?