Dodon scoate mitraliera disperării: Sandu va închide școlile, va închide țara, va readuce haosul din anii 90

Igor Dodon, care a pierdut în primul tur cu o diferență de 4 procente față de Maia Sandu, iese cu declarații acuzatorii. Așadar, se pare că, Dodon e disperat că va pierde și în al doilea tur și amenință că Maia Sandu va închide școlile, grădinițele și va distruge producătorul autohton. Însă, el promite să diminueze vârsta de pensionare, deși asta a promis inclusiv acum patru ani.

”Maia Sandu va lua exemplu de la europeni și va închide țara în carantină, va distruge producătorii autohtoni, va lichida statalitatea Moldovei, va închide școlile și grădinițele. Eu voi micșora vârsta de pensionare, eu voi asigura atingerea  acestui obiectiv, Sandu nu. Maia Sandu vrea destabilizarea anilor 90 în Transnistria. Cer Procuraturii să inițieze dosare penale pe numele celor care au blocat traseul la secțiile de vot din zona de securitate” declară Dodon care, se pare că, a scos toate argumentele pe care le-a avut.

Maia Sandu a declarat însă că, Igor Dodon, contracandidatul său, este isteric și se teme că va pierde puterea. De aceea, va veni cu tot felul de știri și acuzații false.

Dodon de la ouă trece la porumbel: ”Nu schimbați porumbelul din mână pe coțofana de pe gard”.

Experții îi dau puține șanse lui Dodon să câștige în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Dosar Media

Ai o noutate?