Dodon îi numește frați și se laudă cu o întâlnire, de 32 de secunde, cu grănicerii români

Candidatul independent, dar susținut de PSRM la prezidențiale, Igor Dodon, se laudă pe rețelele de socializare cu ” o întâlnire neașteptată și foarte caldă”, pe care a avut-o cu reprezentanții Poliției de Frontieră a României și că le-a ” transmis salutări fraților de peste Prut”.

Cunoscut pentru atitudinea sa ostilă față de România și declarațiile sale precum că România e stat vecin, dar nicidecum frați, Dodon și-a schimbat abordarea în campania pentru prezidențiale. Doar că, s-a făcut mai mult de rușine, decât și-a adăugat bile albe pentru campanie.

”M-am salutat cu poliția de frontieră română și am transmis salutări fraților de peste Prut. O întâlnire neașteptată și foarte caldă!”, scrie Dodon pe facebook.

Într-un filmuleț video pe care l-a postat pe rețelele de socializare, se vede cum Igor Dodon se salută cu grănicerii români și în întreabă dacă ”tăt normal”, primii neînțelegând ce a vrut să spună președintele, au precizat cu un – ”poftim?”, la care Dodon a reiterat întrebarea în limba română.

 

Totodată, Dodon le-a solicitat reprezentanților poliției de frontieră, care navigau pe râu, să se apropie, aceștia însă și-au continuat calea, neacordând o prea mare importanță.

Mai mult, Igor Dodon, li s-a lăudat grănicerilor români că sădește copaci pe malul râului.

Întâlnirea, pe care Dodon o numește ” neașteptată și foarte caldă” a durat 32 de secunde.

Dosar Media

Ai o noutate?