Dodon după închiderea secțiilor de votare: vreau să mă adresez în calitate de președinte …

Candidatul independent, da susținut de PSRM la alegerile prezidențiale din 1noiembrie, Igor Dodon, a făcut primele declarații e la închiderea secțiilor de votare. Astfel, acesta le-a mulțumit oamenilor care l-au votat astăzi, dar a avut și un mesaj pentru contracandidații săi.

”Vreau să mă adresez în calitate de președinte către toți cetățenii țării că au dat dovadă de patriotism și ați participat la alegeri. În calitate de candidat la funcția de președinte vreau să vă mulțumesc tuturor celor care m-ați votat. Mulțumesc tuturor organelor de drept care au asigurat un proces corect al alegerilor, în condiții deloc simple”, a declarat Igor Dodon la închiderea secțiilor de votare.

Secții votare s-au închis la ora 21:00, totuși unele secții își continuă activitatea, acolo unde sunt oameni care așteaptă să își exercite dreptul al vot. În special, peste hotarele țării.

La fel ca și la scrutinele precedente, cea mai activă categorie de vârstă sunt care au între 56 și 70 de ani.

Această categorie este urmată de persoanele care au între 41 și 55 de ani. Însă, la fel ca și la alegerile de până acum, tinerii manifestă un interes scăzut față de alegeri. Astfel, persoanele care au între 18 și 25 de ani se clasează pe ultimul loc.

Dosar Media

Ai o noutate?