”Dodon ar fi mințit” – Procuratura susține că nu a filat-o pe Galina Dodon și nu a stopat-o în trafic

Procuratura dezminte acuzațiile aduse de Igor Dodon, care susține într-un mesaj făcut public pe pagina sa de Facebook că soția sa ar fi fost stopată în trafic, în timp ce avea în mașină copiii, pe care îi ducea la lecția de șah” și a acuzat procurorii că ar „filat-o pe Galina”.

Procuratura Anticorupție anunță că Galina Dodon – soția președintelui de onoare al PSRM nu a fost stopată în trafic, ci ”ofițerul de investigații, care se deplasa spre domiciliul familiei acestora, pentru înmânarea citației, văzând că autoturismul Galinei Dodon era parcat în apropierea Liceului „Prometeu” s-a apropiat de aceasta și i-a înmânat citația”.

„Suplimentar, cu referire la citarea la Procuratura Anticorupție a dnei Galina Dodon, venim cu unele precizări, care indică la caracterul fals al declarațiilor apărute pe rețelele de socializare prin care subiectul investigației în dosarul „Kuliok”, încearcă să manipuleze opinia publică. În ceea ce privește afirmațiile, precum că Galina Dodon a fost stopată în trafic de către poliție pentru înmânarea citației, acestea nu corespund circumstanțelor reale. În realitate, ofițerul de investigații din cadrul grupului de urmărire penală, care se deplasa spre domiciliul familiei Dodon pentru înmânarea citației, văzând că autoturismul Galinei Dodon era parcat în apropierea Liceului „Prometeu” din municipiul Chișinău, s-a apropiat de aceasta și i-a înmânat citația”, se arată în comunicatul Procuraturii Anticorupție.

Amintim că astăzi, Igor Dodon a acuzat Procuratura că i-ar fi înmânat citația soției sale stopând-o în trafic, în timp ce avea în mașină copiii, și a acuzat procurorii că ar filat-o.

Dosar Media

Ai o noutate?