Foto: facebook/PAS

Despre ce au discutat astăzi Maia Sandu și Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck Hogan

Președintele ales, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck Hogan. Ea i-a mulțumit pentru susținerea fermă acordată țării noastre și cetățenilor de-a lungul timpului.

„Ajutorul constant al SUA pentru Republica Moldova înseamnă foarte mult pentru moldoveni, care simt că au un partener de nădejde în calea lor pentru construirea unui stat de drept, ridicarea nivelului de trai și respectarea drepturilor omului”, susține Maia Sandu

Maia Sandu a menționat că cetățenii Republicii Moldova sunt puternic afectați de criza economică și sanitară și că depășirea acestor crize este o prioritate imediată.

„Vom trece cu bine peste această perioadă grea și vom reuși să ajutăm antreprenorii, agricultorii și familiile nevoiașe, să creștem capacitatea spitalelor și să susținem medicii, inclusiv prin cooperarea cu SUA”, adaugă Maia Sandu

Președintele ales Maia Sandu a vorbit, de asemenea, despre necesitatea de a începe o etapă nouă în politica externă a Republicii Moldova, o politică externă dusă în interesul cetățenilor.

Dosar Media

Ai o noutate?