Foto:facebook/Igor Dodon

Decizie de ultimă oră: Dodon revine în fruntea PSRM, imediat după expirarea mandatului de președinte

Președintele în exercițiu, Igor Dodon, a anunțat acum câteva minute că la invitația Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a participat la ședința extraordinară a Consiliului Republican al formațiunii și că a acceptat propunerea de a reveni în funcția de lider al partidului. Procedurile respective vor demara pe 23 decembrie.

El spune că a mulțumit conducerii și membrilor de partid, inclusiv organizațiilor teritoriale, pentru susținerea activă și munca enormă din perioada campaniei electorale.

”Am subliniat că, în pofida rezultatului obținut, aceasta este o experiență bună pentru noi toți și suntem obligați să ne continuăm activitatea constructivă în beneficiul poporului nostru, în special ținând cont de faptul că în interiorul Moldovei, aproape o jumătate dintre alegători au votat pentru candidatura mea. Astfel, diferența dintre mine și concurenta mea la secțiile din țară a constituit doar 27 de mii de voturi, așa că echipa noastră a muncit foarte bine”, scrie Igor Dodon pe pagina sa de facebook

 

Dosar Media

Ai o noutate?