De ce Partidul ȘOR a votat împreună cu PSRM: ”Când vom fi noi la Guvernare, atunci problemele cetățenilor vor fi soluționate”

Deputata Partidului Politic ȘOR, Violeta Ivanov, spune că proiectele bugetelor, pe care fracțiunea Partidului ȘOR împreună cu deputații Partidului Socialiștilor le-au votat, nu sunt nici pe departe perfecte, însă documentele trebuiau aprobate. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui briefing de presă.

Violeta Ivanov a vrut să explice de ce deputații din Partidul ȘOR și platforma Pentru Moldova au votat alături de PSRM.

”Suntem responsabili și conștientizăm că intrarea în noul an fără buget va avea consecințe drastice și dramatice pentru țara noastră, mai ales pe fundalul pandemiei, pe fundalul crizei economice și sociale, crizei în agricultură și multe altele. Când vom fi noi la Guvernare, atunci problemele cetățenilor vor fi soluționate, pentru că noi avem alte abordări și strategii”, a declarat Ivanov.

Totodată, Violeta Ivanov a îndemnat oamenii să nu se lase ”manipulați”.

Deputații din PSRM, ȘOR și Pentru Moldova au votat proiectele bugetelor pentru anul 2021, în cadrul ședinței plenare a Parlamentului de la miez de noapte, în lectura a doua. Asta în timp ce opoziția a protestat.

 

Dosar Media

Ai o noutate?