VIDEO//”Dacă îi dădeam voie lui Vasea Bolea, pe vreo șase îi ”cârliga” dintr-o lovitură” – Dodon despre altercațiile din Parlament

Președintele în exercițiu, Igor Dodon, a comentat altercațiile de ieri, care au avut loc la ședința Parlamentului, între deputații PSRM și PAS. Acesta a menționat că le-a spus colegilor din PSRM, să nu se lase provocați și se laudă că în partid sunt mai mulți sportivi de performanță.

”De unde au primit ordin să se bată? De la mama lor, de la conducerea partidului. Ați văzut ce europeni aveți voi în Parlament? Dacă îi dădeam voie lui Vasea (nr. Vasile) Bolea, pe vreo șase îi ”cârliga” acolo dintr-o lovitură. Eu le-am spus deputaților, nici într-un caz nu vă permiteți să loviți pe cineva și nu vă dați la provocări. Ați văzut cum aruncau cu ulciorul în Bătrîncea. Noi acolo avem sportivi de performanță”, declară Dodon.

Amintim că ieri, a fost scandal cu pumni, îmbrânceli şi altercaţii la Parlament. Şedinţa Legislativului a fost întreruptă, după ce deputaţii PAS şi ai Platformei DA au blocat din nou tribuna centrală a Parlamentului.

S-a întâmplat în momentul în care președintele Comisiei economie, buget și finanțe s-a expus privind proiectul de politică bugetar-fiscală.

Altercații similare a avut și în timp ce ministrul Finanțelor prezenta proiectul politicii fiscale pentru anul 2021. Pentru a calma spiritele, Vlad Batrâncea a decretat o pauză.

Dosar Media

Ai o noutate?