Cum se simte Tutunaru, stropit cu verde de briliant pentru că ”s-a vaccinat înaintea medicilor”

Tudor Tutunaru a fost stropit cu verde de briliant de către un membru al Partidului PACE, formațiune condusă de fostul șef IGP Gheorghe Cavcaliuc pentru faptul că s-a vaccinat înaintea medicilor.

El este internat la momentul actual în spital cu arsuri de gradul I și II la ambii ochii. Deocamdată nu vede.

„Pacientul a fost internat ieri cu arsuri de gradul I și II. Nu vede deocamdată, dar sperăm că în câteva zile vederea îi va reveni. L-am consultat împreună cu medicul neurolog. Pe lângă durerea de ochi, a avut și un stres foarte mare. Este un gest incalificabil, ochiul este un organ foarte sensibil” , a declarat Valeriu Cucu.

Potrivit lui Gheorghe Cavcaliuc, președintele PACE,  acțiunea este una asumată, iar alți funcționari publici care la fel s-au vaccinat înaintea medicilor riscă să pățească la fel, scrie Tv8.md.

„Noi am urmărit în ultima perioadă de timp că funcționarii fac abuz de funcția înaltă pe care o dețin și se vaccinează cu vaccinul care este destinat medicilor, doar să își salveze viața lor. Eu consider mai scumpă viața medicilor. Noi am decis ca un apel și un protest din numele poporului și al medicilor în privința acestor funcționari care își permit să se vaccineze înainte. 

Domnul Tutunaru, ca vicepreședinte al raionului Sângerei, care este din partea PPDA, a făcut și el acest abuz în serviciu, s-a vaccinat pe ascuns, făcând uz de funcția pe care o are în detrimentul medicilor. De aceea, colegii mei din PACE, astăzi, l-au vopsit cu verde de briliant. Este ca un protest din partea medicilor și a marcat această persoană care s-a vaccinat înaintea lor”, a explicat Gheorghe Cavcaliuc.

 

Dosar Media

Ai o noutate?