Foto: Facebook//Oleg Tulea

CONFIRMAT! Oleg Țulea vrea să fie ambasador în Ungaria

Pavel Filip confirmă faptul că ministrul de Externe și Integrării Europene, Oleg Țulea, vrea să fie numit în funcția de ambasador. Totuși, președintele Partidului Democrat spune că se va reveni la această discuție, iar deocamdată nu a fost luată o decizie în acest sens.

”Oleg Țulea și-a exprimat dorința să-și continue cariera în funcția de Ambasador în Ungaria. Însă, la această discuție vom mai reveni. Deocamdată nu a fost luată o decizie”, declară Filip în cadrul unei interviu oferit presei de la Chișinău.

Anterior, deputatul PPDA Iurie Reniță a declarat că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Oleg Țulea, ar urma să fie numit în funcția de ambasador al Republicii Moldova în Ungaria. Ulterior, ministrul de la Externe a menționat pentru presă că, există o politică foarte strictă în ceea ce ține de promovarea diplomaților și se face pe principii de meritocrație, refuzând să ofere mai multe detalii.

Amintim că Oleg Țulea a fost înaintat la conducerea ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene de către Partidul Democrat din Republica Moldova.

Dosar Media

Ai o noutate?