Foto: facebook/Dorin Chirtoacă

Chirtoacă: Cine se bălăcește în glod, nu poate zbura! La Dodon s-au spart ouăle și au apărut porumbei și coțofene

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă sare în apărarea Maiei Sandu. Se întâmplă după ce Igor Dodon, candidatul independent, dar susținut de Partidul Socialiștilor la alegerile prezidențiale, a declarat că Maia Sandu ar vrea închiderea școlilor și lichidarea primăriilor.

”Cine se bălăcește în glod, nu poate zbura! La Dodon s-au spart ouăle și au apărut porumbei și coțofene. “Porumbelul” Moscovei care duce poșta lui Narîșkin și Putin, a început a “ciripi”. Unde este Consiliul pentru Nediscriminare sau unii s-au țicnit și problema este deja de competența medicilor?. Ieșiți la vot, oameni buni, pe 15 noiembrie, să ne spălăm de râie!”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook

Amintim că în cadrul briefingului de presă, pe care l-a susținut astăzi,  Igor Dodon a declarat răspicat că dacă Maia Sandu ar ajunge președinte, atunci va lua exemplu de la țările Uniunii Europene și va institui carantină totală Republica Moldova pe câteva luni. În cazul în care rămâne el la în fruntea statului, atunci nu va permite intrarea în carantină și restricționarea activității agenților economici.

Dosar Media

Ai o noutate?