Colaj: Dosar Media

Chicu – atac grosolan, îl acuză pe Filip de demagogie și le spune că nu vor intra în Parlament

Premierul Ion Chicu, acuză democrații de populism și demagogie. După ce ieri, PD a anunțat că nu va susține plafonarea taxelor locale, în urma unei întrevederi avute cu reprezentanții Congresului Autorităților Publice Locale.

„Îndemn toți politicienii să se lase de populism și demagogie și să susțină mediul de afaceri și economia”, a scris Ion Chicu aseară pe Facebook, distribuind o postare a democraților.

Totodată, șeful Executivului, le sugerează democraților că nu vor intra în Parlament, în cazul alegerilor, Care cel mai probabil vor avea loc, întrucât, tot Chicu spune că acest Parlament are clipe numărate.

Parlamentul actual mai are clipe numărate și nici o piruetă populistă nu-i mai aduce pe unii în legislativul nou…”, a adăugat șeful Guvernului.

Amintim că inițiativa plafonării taxelor locale a stârnit nemulțumirea mai multor primari, care au organizat vineri un protest la Ministerul Finanțelor și la Guvern.

Aleșii locali susțin că inițiativa este un abuz și o încălcare gravă, în timp ce Ion Chicu afirmă că modificarea ar permite predictibilitate în raport cu mediul de faceri și nu va periclita activitatea autorității publice locale.

Dosar Media

Ai o noutate?