Cele mai bune filme de dragoste: de la comedie la dramă, vechi și noi

Cele mai bune filme de dragoste: de la comedie la dramă, vechi și noi.

Dacă vă place cinematografia romantică, atunci această selecție a celor mai bune filme de dragoste și pline de romantism, vă v-a surprinde. În lista cu recomandări veți găsi filme de dragoste grozave, de la comedie la dramă. I

  1. Titanic (1997)

Sigur că nu poate fi un film mai potrivit pentru a deschide lista cu recomandări decât Titanic. La două decenii distanță de la lansarea filmului, dragostea imposibila dintre Leonardo di Caprio și Kate Winslet continuă să ne emoționeze și chiar ne face să vărsăm câte o lacrimă.

  1. 500 de zile impreuna (2009)

500 de zile împreună nu este o poveste de dragoste tipică pentru film. Protagoniștii aduc în scenă o relație adevărată, fără retușuri.

  1. Mic dejun la Tiffany (1961)

Holly (Audrey Hepburn) și Paul (George Peppard) sunt două personaje singure. Ea, o actriță aspiranta oarecum extravagantă. El, un scriitor timid care tocmai a ajuns la blocul de locuințe în care locuiește Holly. După întâlnirea în cartier, viața lor va lua o întorsătura la 180 de grade.

  1. Brokeback Mountain (2005)

Brokeback Mountain spune povestea de dragoste a lui Jack Twist (Jake Gyllenhaal) și a lui Ennis Del Mar (Health Ledger), doi băieți care s-au îndrăgostit în vara anului 1963 în Wyoming. Relația lor arată dificultățile sociale la care sunt supuși din cauza iubirii lor.

  1. Up (2009)

Și pentru că dragostea este pentru toate vârstele, Up este, de asemenea, printre cele mai romantice filme din toate timpurile. Dragostea domnului Fredricksen pentru Ellie, soția sa este imensă.

Dupa moartea sa, Carl Fredricksen începe o mare aventura doar pentru a îndeplini visul soției sale care care s-a stins din viață.

  1. Podurile Madison (1995)

The Bridges of Madison este unul dintre acele filme clasice care, indiferent de trecerea anilor, emoționează generație după generație. În rolurile principale, Clint Eastwood și Meryl Streep.

  1. Fantoma (1990)

Este altul dintre acele filme romantice prin excelentă. După ce personajul lui Patrick Swayze este ucis, spiritul său rămâne pe Pământ încercând să-și salveze partenera (Demi Moore) de pericolele acestei lumi.

  1. Mândrie și prejudecată (2005)

În Mândrie și prejudecată există o frază care îl bântuie constant pe protagonistul sau: „femeile care nu sunt bogate ar trebui să se căsătorească cu bărbați buni”. Jane este cea mai mare dintre cele cinci surori și de ea este interesat Bingley, un gentleman bogat și bun.

  1. A Walk to Remember (2002)

A Walk to Remember spune o poveste de dragoste în care prejudecățile și etichetele sunt puse deoparte. Landon (Shane West) este tipicul băiat popular de liceu care ajunge să se îndrăgostească de Jamie (Mandy Moore), o fată serioasă și conservatoare care nu pare a fi genul sau.

10. Jurnalul (2004)

Jurnalul este unul dintre acele filme pe care, indiferent de câte ori îl vezi, este imposibil să-ți ții lacrimile. Povestea de dragoste pasională dintre Noa Calhoun (Ryan Gosling ) și Allie Nelson (Rachel McAdams), un cuplu de tineri care se îndrăgostesc nebunește și care sunt nevoiți să se despartă (pentru că fac parte din clase sociale diferite), te va prinde pana la sfârșit.

  1. Pearl Harbor (2001)

Este povestea de dragoste a lui Rafe McCawley (Ben Affleck), pilot în armata Statelor Unite, și Evelyn Stewart (Kate Beckinsale), o frumoasa asistentă din Marina Statelor Unite.

Sursa: foxi.ro

Dosar Media

Ai o noutate?