Foto:facebook/Andrian Candu

Candu: partidele analizează posibilitatea demiterii Guvernului Chicu și învestirea unui alt Executiv

Liderul Partidului Pentru Moldova, Andrian Candu, declară partidele parlamentare analizează posibilitatea înaintării unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Însă, consideră că ar fi corect ca premierul Ion Chicu

Se discută despre înaintarea unei moțiuni de cenzură împotrivă Guvernului Chicu pentru administrarea defectuoasă a crizei pandemice, dar alte probleme pe care nu le-a rezolvat. Dar, corect ar fi ca domnul Chicu să plece de bună voie și să formăm un alt Guvern pro-european, care să salveze țara”, declară Candu.

Totodată, Liderul Partidului Pentru Moldova, Andrian Candu, spune că PRO Moldova nu va discuta cu PSRM în vederea votării unui Guvern, dacă la conducerea Partidului Socialiștilor va fi Igor Dodon.

”Dacă PSRM îl va alege din nou pe Dodon în fruntea partidului, atunci PRO Moldova nu va discuta despre un alt Guvern cu PSRM. Dodon a primit un vot de neîncredere spectaculos, iar acest lucru ar trebui să le dea de gândit colegilor din PSRM”, declară Candu.

Menționăm că PPDA, PAS, PD și PRO Moldova au declarat că nu vor merge la discuțiile cu Igor Dodon pentru a discuta despre formarea unei noi majorități parlamentare. PPDA și PAS au declarat că pledează pentru alegeri anticipate.

Dosar Media

Ai o noutate?