Când vor avea loc dezbaterile electorale? Dodon: Televiziunea Națională ne invită joi

Lidera PAS, Maia Sandu, care a ieșit învingătoare în primul tur al alegerilor prezidențiale spune că va merge la dezbaterile cu Igor Dodon dintr-un singur motiv – din respect pentru oameni. Sandu afirmă că ”după ce a fugit de dezbateri în primul tur, Dodon înțelege că pierde alegerile și din acest motiv vrea dezbateri, sperând că îl va ajuta”.

Staff-ul candidatului independent, dar susținut de PSRM, la funcția de președinte al țării, Igor Dodon, propune organizarea unor dezbateri electorale pe teren neutru.

Însă, Igor Dodon a declarat în cadrul unui interviu oferit presei de la Chișinău că, Televiziunea Națională a lansat o invitație în acest sens pentru ziua viitoare.

”Eu o să merg la dezbateri. Nu e nevoie de multe, 1-2 e suficient. Iată, Televiziunea Națională va organiza doar o singură dezbatere electorală și a lansat invitația pentru săptămâna viitoare, în ziua de joi”, a declarat Igor Dodon.  

Însă, pentru a da posibilitatea și posturilor tv private să participe la o dezbatere, staff-ul lui Igor Dodon a propus organizarea celei de-a doua dezbateri pe un teren neutru, de exemplu Academia de Studii Economice din Moldova.

Dosar Media

Ai o noutate?